چگونه بادام زمینی بخوریم؟ بادام زمینی اعلا بو داده سالم ترین و محبوب ترین بادام زمینی در بین مصرف کنندگان است. پوست بادام زمینی حاوی ویتامین های مفید زیادی نیز می باشد، بنابراین بهتر است .
آن را همراه با پوست مصرف کنید تا آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن را تامین کند. بادام زمینی شور: در این روش بادام را با نمک تفت می دهند. فواید بادام زمینی به قدری زیاد است که صرف نظر از آنچه می خورید.
برای بدن مفید است، اما از آنجایی که سدیم زیاد برای بدن مضر است، توصیه می شود نسبت به مقدار بادام زمینی نمکی که می خورید حساسیت بیشتری داشته باشید. • کره بادام زمینی: کره بادام زمینی تصفیه شده با کره بادام زمینی و سایر روغن های گیاهی، عسل، شکر یا سایر شیرین کننده ها برای شیرین کردن آن استفاده می شود.
بادام زمینی و محصولات بادام زمینی، مانند کره بادام زمینی، ذاتاً فاقد کلسترول هستند و در واقع منبع انرژی پروتئین برای گیاهان هستند. رژیم غذایی گیاهی می تواند از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری کند.
بادام زمینی می تواند جایگزین پروتئین های حیوانی با چربی اشباع بالا شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا حدودی کاهش دهد. این دانه های قهوه ای منبع خوبی از منیزیم هستند که خطر شکستگی و پوکی استخوان را نیز تا حد زیادی کاهش می دهد.
بادام زمینی همچنین حاوی ویتامین E، بیوتین، مس و بسیاری از مواد مغذی دیگر است. چربی های غیر اشباع برای بدن ضروری هستند، از آنجایی که خوردن بادام زمینی می تواند 80 درصد این چربی سالم را برای بدن تامین کند،
این چربی سالم می تواند به کاهش کلسترول و التهاب کمک کند. برای سفارش بادام زمینی به صورت عمده و فرآوری می توانید با این محصول کوروش آشنا شده و برای مشاوره رایگان با متخصصان این شرکت تماس گرفته و بهترین انتخاب را داشته باشید.