کاربرد مختلف لباس های یکبار مصرف بیمارستانی

اگر در بخش هایی کار می کنید که بهداشت باید بی عیب و نقص باشد، لباس های یکبار مصرف ضروری است. لباس های یکبار مصرف چه برای محافظت از کاربران، چه بیماران و چه بازدیدکنندگان از آلودگی افراد و محیط زیست جلوگیری می کند.
بخش بیمارستان: آزمایشگاه پزشکی، اتاق عمل، اتاق انتظار خانه سالمندان.
بخش پذیرایی: رستوران، غذاخوری، اسنک بار، صنایع غذایی؛
بخش صنعت: مواد شیمیایی، دارویی، رنگ.
شرکت های تمیز کننده: محصولات مضر، درمان ویروس ها. ضد عفونی

جوامع و خدمات انسانی

این طیف از لباس‌های یک‌بار مصرف نخ پنبه لاکرا از لباس‌های یکبار مصرف، لباس‌های محافظی که تمام بدن را می‌پوشاند، گرمکن بازو، کفش‌های روپوش، ماسک‌های محافظ تشکیل شده است. همچنین محصولات خاصی مانند کیت پانسمان اپیدمی پرخطر مطابق با INRS 2018 را برای محافظت از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی یا بازدیدکنندگان در صورت ابتلا به ویروس با خطر اپیدمی بالا پیدا خواهید کرد.

ما در سکوریمد محافظت مناسبی را برای هر قسمت از بدن به شما پیشنهاد می کنیم: لباس بیمارستانی و روپوش پزشکی اصفهان، کلاه های یکبار مصرف برای جلوگیری از ریزش مو، ماسک های محافظ برای کاهش بیرون زدگی قطرات آلوده، کفش های روکشی و روپوش برای پوشاندن پاها. طیف وسیعی از لباس ها و لوازم یکبار مصرف ما را که برای شما انتخاب شده است، کشف کنید!
چگونه می توان مطمئن بود که لباس ها یا ماسک های محافظ یکبار مصرف واقعا در برابر ویروس ها و باکتری ها موثر هستند؟

لباس های یکبار مصرف بیمارستانی مختلف

روپوش های پزشکی محافظ مانند پارچه ملحفه ای گلدار برای بیمارستان ها، کلینیک ها، خانه های سالمندان مناسب نیست و غیره؛
روپوش جراحی یکبار مصرف برای محافظت از پزشک و بیمار؛
روپوش یکبار مصرف، محافظت بهینه از بدن برای کارکنان یا بازدیدکنندگان؛
ماسک های محافظ راحت و تایید شده؛
کفش های یکبار مصرف برای جلوگیری از آلوده شدن محیط استریل؛
شارلوت برای بخش پزشکی یا غذایی حاوی مو؛
دستکش های پزشکی و تخت های انگشتی برای جلوگیری از آلودگی متقابل پزشک/بیمار؛
صابون در بطری های پمپ و تلگراف برای جلوگیری از تماس هنگام شستن دست ها؛
ژل های هیدروالکلی و دستمال های ضدعفونی کننده در صورتی که هیچ نقطه آبی در نزدیکی آن وجود نداشته باشد ضروری هستند.

مانتوهای یکبار مصرف و شلوار کوتاه برای محافظت شخصی

انتخاب گسترده ای از لباس بیمارستانی یکبار مصرف و شلوار را برای حرفه ای ها ارائه شده. طیف گسترده ای از مدل ها برای ارائه حداکثر راحتی و محافظت در برابر عفونت های باکتریایی یا ویروسی در دسترس هستند. در اینجا مجموعه ای از لباس های کوتاه یا یکبار مصرف آورده شده است:
لباس منشی بیمارستان یکبار مصرف نبافته با بسته شدن سریع در رنگ سفید برای بخش پزشکی و غذایی
روپوش آبی استریل برای بهداشت و محافظت در محیط پزشکی
شلوار محافظ برای استفاده کوتاه مدت برای محافظت از قسمت پایین تنه، مورد استفاده در بخش های پزشکی، غذایی و صنعتی.
لباس محافظ دسته 1 خطرات جزئی.

ماسک ها شارلوت ها و کفش های روپوش

استفاده از محافظ‌هایی مانند قیمت ملحفه ترک و ماسک، کلاه و کفش‌های روپوش برای همه مشاغلی که خطر انتقال باکتری یا ویروس را دارند، چه در بخش پزشکی، غذایی یا صنعتی توصیه می‌شود. لوازم جانبی حفاظتی یکبار مصرف نیز بین بیماران و بازدیدکنندگان عبوری توزیع می‌شود که باید دستورالعمل‌های ایمنی دقیق را در بیمارستان‌ها، خانه‌های سالمندان، آزمایشگاه‌ها و غیره رعایت کنند.

ماسک جراحی نوع IIR با فیلتراسیون بسیار بالا، ماسک نبافته با راندمان بهینه فیلتراسیون باکتریایی بیش از 98٪.
کفش های یکبار مصرف پی وی سی برای محافظت بهینه از مردم و محیط زیست.

پوشیدن این تجهیزات محافظ بسیار مهم است. این بر عهده مدیر مؤسسه است که اقدامات لازم را برای اطمینان از ایمنی و حفاظت از کارکنان خود انجام دهد.
پوشیدن لباس های یکبار مصرف و استفاده از لوازم جانبی محافظ، احترام به حرکات مانع و شستن دست ها را با صابون ضدعفونی کننده یا با ژل هیدروالکلی در صورتی که نقطه آب در دسترس ندارید، منتفی نمی کند. بهداشت