اهمیت لباس برای بیماران بیمارستانی

اگر یک بیمار بیمارستان لباس نداشته باشد، ممکن است در معرض خطرات بالقوه سلامتی قرار گیرد.
بدون لباس، بیماران بیشتر در معرض باکتری ها و سایر آلاینده هایی هستند که می توانند منجر به عفونت شوند.
 علاوه بر این، اگر به درستی لباس نپوشند، بیماران ممکن است بیشتر دچار هیپوترمی شوند.

بیشتر بخوانید:قیمت کلاه اتاق عمل طرح دار

بدون لباس، بیماران ممکن است بیشتر به خود آسیب برسانند، زیرا محافظت کمتری در برابر سقوط و سایر حوادث خواهند داشت.
 در نهایت، مهم است که کارکنان بیمارستان اطمینان حاصل کنند که همه بیماران به منظور محافظت از سلامت و ایمنی آنها لباس مناسبی پوشیده اند.

بیشتر بخوانید:روپوش کلینیک زیبایی

اگر پزشک زن باشد، مردان کمتر به دنبال مراقبت هستند زیرا در طول امتحانات صمیمی احساس ناراحتی می کنند.
 حتی اگر قبلاً در مورد امتحان صحبت شده است، پزشکان باید در طول معاینه توضیحاتی ارائه دهند. هنگام انجام معاینه لگن یا لمس شکم، این امر به ویژه مهم است.

بیشتر بخوانید: روتختی بیمارستانی

در طول معاینه فقط قسمتی از بدن که باید معاینه شود باید در معرض دید قرار گیرد و پس از اتمام معاینه مجدداً پوشانده شود.
برای فضای کلی مطب بسیار مهم است که احساس ایمنی را برای بیمار فراهم کند و به او اجازه دهد هنگام معاینه احساس راحتی بیشتری کند.
در اکثر مطب های پزشکی از رنگ های پاستلی و نقوش گل برای زنانه تر شدن استفاده می شود. اگر دکوراسیون و مطالب خواندنی آنها از نظر جنسیتی خنثی باشد، احساس راحتی برای مردان می تواند آسان باشد.

بیشتر بخوانید: گان شیردهی

لباس های اسپان بیشتر از لباس های پارچه ای مستعد پارگی هستند. شما باید از پوشیدن لباس هایی که در پشت باز می شوند خودداری کنید. بسیار مهم است که مشتریان از میزان اطلاعاتی که می توانند فاش کنند کاملاً آگاه باشند.
 هنگام تصمیم گیری در مورد لباس بیماران، عوامل فرهنگی و مذهبی را در نظر بگیرید. توصیه می شود که پزشکان مشاهدات را مستقیماً از بیماران دریافت کنند. افری یک زن است، بنابراین او حاضر است حجاب خود را برای زنان مسلمان باز کند.
حتی کسانی که از زوال عقل رنج می برند، حس فروتنی از خود نشان می دهند.

بیشتر بخوانید: اسکراب زنانه آستین کوتاه