شرکت تولیدی لباس یکبار مصرف بیمارستانی

یکی از مهم ترین لوازم در بیمارستان و مراکز درمانی، لباس است. اهمیت کیفیت لباس بیمارستانی به قدر بالا است که شرکت های زیادی به این امر مشغول هستند.

در این میان شرکت تولیدی لباس یکبار مصرف بیمارستانی، با تولید انواع مختلفی از لباس های یکبار مصرف برای تامین پوشش بیماران و کادر درمانی در رنگ های مختلف به یاری مراکز درمانی آمده اند.

• بیشتر بخوانید: تجهیزات پزشکی

تولیدی این شرکت ها شامل لباس بیمار، لباس جراح، کلاه، ملحفه، روتختی، روبالشی، ملحفه و پیش بند می باشد که مراکز درمانی با توجه به نیازشان محصول مورد نظر را تهیه می کنند.

شرکت تولیدی لباس یکبار مصرف بیمارستانی

تولید کننده انواع البسه یکبار مصرف بیمارستانی

تولید کننده انواع البسه یکبار مصرف بیمارستانیدر بیمارستان ها و مراکز درمانی، لباس یکبار مصرف کاربردهای مختلفی دارد. برای بیماران بستری در بخش ها، لباس اتاق عمل برای بیماران بخش جراحی، جراحان و کادر درمان. علاوه بر لباس انواع ملحفه نیز بصورت یکبار مصرف تولید می شوند.

• بیشتر بخوانید: تخت بیمارستانی

تولید کننده ها انواع لوازم مصرفی پزشکی و البسه یکبار مصرف بیمارستانی را به تولید انبوه می رسانند که پرمصرف ترین این اقلام به این شرح می باشند:

• گان بیمار
  • گان جراح
  • کلاه بیمار
  • کلاه جراح
  • شورت و سوتین
  • شان استریل، گان استریل
  • روتختی، روبالشی
  • ملحفه، رو انداز
  • پیشبند

این لوازم در رنگ های مختلفی مثل (آبی، صورتی، سبز، زرد، قرمز، بنفش و …) و پارچه های متفاوت از جمله پارچه اسپان باند بیمارستانی با کاربری های مختلف تولید می شوند، به طور مثال لباس آبی برای بیماران آقا، لباس صورتی برای بیماران خانم و معمولا از لباس های سبز برای جراحان و پرسنل اتاق عمل استفاده می شود. استفاده از رنگ های آرامش بخش می تواند برای بهبود حال روحی بیماران مفید باشد و از رنج بیماری بکاهد.

قیمت لباس یکبار مصرف بیمارستانی در بازار عمده فروشی

قیمت لباس یکبار مصرف بیمارستانی در بازار عمده فروشیدر بیمارستان ها و مراکز درمانی به دلیل حساسیت بسیار، بحث بهداشت و استریل بودن لوازم مصرفی اهمیت بسیار زیادی دارد. قیمت لباس یکبار مصرف بیمارستانی در بازار عمده فروشی با توجه به کیفیت پارچه استفاده شده، نوع دوخت، قابل شست و شو بودن البسه و استریل بودن لباس ها تعیین می شود.

• بیشتر بخوانید: ملحفه بیمارستانی

شرکت های زیادی وجود دارند که مدعی هستند تولیدی لباس بیمارستانی و لباس پزشکی را به خوبی انجام می دهند و تولیدات خود را با قیمت کم به فروش می رسانند. بسیاری از تولیدی های بدون مجوز اجناس بی کیفیت و غیر استریل را با قیمت پایین عرضه می نمایند. این اجناس مناسب استفاده در مراکز معتبر درمانی نیستند. لازم است هنگام خرید به مجوز وزارت بهداشت آن مرکز توجه نمایید.

ارائه متنوع ترین انواع البسه پزشکی در نمایندگی اصلی فروش

ارائه متنوع ترین انواع البسه پزشکی در نمایندگی اصلی فروشالبسه پزشکی با توجه به موقعیت و شغل کادر درمان انواع مختلفی دارد، لباس پزشک، لباس پرستار، لباس کادر جراحی، لباس مورد استفاده در بخش مراقبت های ویژه و ….
شرکت ما متنوع ترین انواع البسه پزشکی را ارائه می دهد. این لباس ها را در رنگ و طرح های متنوع و با استفاده از مواد اولیه با کیفیت طراحی و تولید نموده است. با توجه به تنوع البسه تولید شده هر بیمارستان می تواند پوشش متمایز و مخصوص به خود را از لحاظ رنگ و طرح داشته باشد.