چرا بیماران لباس بیمارستانی مخصوص می پوشند؟!

بسیاری از ما هنگامی که در بیمارستان بستری می شویم و لباس بیمارستانی می پوشیم xa0احساس ناخوشیندی پیدا می کنیم، باید بدانید که لباس بیمارستانی جدا از تاثیر منفی که بر روحیه افراد می گذارد، مزایای بسیار زیادی دارد که در این مقاله میخواهیم در مورد آنها صحبت کنیم.

در مراکز درمانی از جمله بیمارستانها درمانگاه ها و کلنیک ها و مراکز جراحی برای جلوگیری از انتشار ویروس ها از لباس بیمارستانی یکبار مصرف استفاده می شود، قصد داریم در این مقاله اطلاعاتی در این خصوص به شما ارئه دهیم.

از انواع لباسهای بیمارستانی می توان به لباس تترون بیمارستانی اشاره کرد، که در بیمارستان برای افرادی که باید بیشتر از دو روز در بیمارستان بمانند مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا بیمار نمی تواند از لباس یکبار مصرف استفاده کند.

قیمت لباس یکبار مصرف بیمارستانی بستگی به گرماژ یا ضخامت پارچه ای که در تولید آن استفاده شده دارد. شما می توانید محصول مورد نظر خود را با قیمت کارخانه از طریق راه های ارتباطی از ما درخواست کنید.